Om oss

Ares El är ett nystartat elinstallationsbolag som arbetar med allt från små till stora nyinstallationer, renoveringar och serviceunderhåll.
Vi utgår ifrån Trollhättan och utför arbeten i hela Västsverige. Från Karlstad i norr till Mölndal i söder, från Grundsund i väst till Nossebro i öst.

Vi erbjuder våra kunder personlig service, engagemang och kompetens. Vårt mål är att göra våra kunder nöjda med vårt arbete. Därför tycker vi att det är viktigt med att ha en nära dialog med kunden så att hen känner sig delaktigt i processen från början till slut.

Ares El jobbar ständigt med miljön i åtanken! Vi vill vara en del av den gröna omställningen i samhället och vi försöker därför köra mindre än vad vi måste genom att planera för arbetet och ha med allt material med engång istället för att åka och hämta flera gånger.
Vi försöker separera metall, papp, plast och lysrör för att det ska kunna återvinnas på rätt sätt och bli nya produkter för att sparar på jordens resurser och minskar de globala utsläppen.
Vi är så digitala som möjligt för att spara på onödiga pappersutskrifter.